*

Support EIR:R

December Goal:$20.00
Net Balance:$0.00
Below Goal:$20.00
We have reached 0% of our goal!

EIR Menu

User

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
December 17, 2018, 01:43:08 am

Login with username, password and session length

Recent

[Yesterday at 04:00:03 pm]

[December 14, 2018, 08:22:41 am]

[December 10, 2018, 05:46:57 pm]

[December 10, 2018, 02:11:12 pm]

[December 05, 2018, 04:54:40 am]

[December 04, 2018, 01:35:27 pm]

[December 01, 2018, 09:28:09 am]

[November 29, 2018, 01:21:51 am]

[November 28, 2018, 02:17:34 am]

[November 27, 2018, 01:29:20 pm]
Mod of the Year Awards

Most Innovative Multiplayer Nominee





Award Recipient




Pages: [1]
  Print  
Author Topic: help with corsix  (Read 5966 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
germanbacondragon Offline
EIR Member
Posts: 116


« on: April 11, 2011, 03:31:25 pm »

i tried to use corsix and when i went into new mod it started to load stuff but it said error, and then it listed some things it said it couldnt find. so then i went to help on there and i didnt exactly understand on here what it ment by Extract the entire contents to any location on your hard disk. so i went to winzip and extracted all and then i found the folder where it all was extracted. then i went to next step, You will see a folder called DoW_Mod_Studio_Files, a file called Rainman.dll and a file called ModStudio.exe. To launch the program, double click on ModStudio.exe  well i saw some of them, but not modstudio.exe. (but there was a mod studio where i could go to the new mod, may have mistaken that). now idk if i got lost here though, and screwed up, when i click on new folder where i pick where i put the mod, i guess, i do that, then sometimes it will load but then it says error list the stuff(mostly archives) and sometimes it wont load at all. also im new to corsix so dont call me stupid, or something like that. plz help if u can. (i have watched utube videos on how to use this but none have helped me with my problem)----- where i went to help but got confused file:///C:/Documents%20and%20Settings/HP_Administrator/My%20Documents/Downloads/CDMS_055/Mod_Studio_Files/docs/usage-guide-getting-started-6.html. (or at least thats where it took me)
Logged
LeoPhone Offline
Honoured Member
*
Posts: 1


« Reply #1 on: April 11, 2011, 04:08:06 pm »

I can't make up anything from what u've said there but here is the grand tutorial:

http://forums.relicnews.com/showthread.php?211262-FAQ-The-Grand-How-To-%28read-first-kk-%29
Logged
germanbacondragon Offline
EIR Member
Posts: 116


« Reply #2 on: April 11, 2011, 06:35:49 pm »

had feeling some1 would say that. so basically where should all my corsix stuff go, (give ex.'s to plz), also when i try to crate new mod it says error and then it list why and thats cuz it can find the stuff.
Logged
LeoPhone Offline
Honoured Member
*
Posts: 1


« Reply #3 on: April 11, 2011, 06:44:45 pm »

read the grand tutorial.
Logged
germanbacondragon Offline
EIR Member
Posts: 116


« Reply #4 on: April 11, 2011, 07:02:07 pm »

well i'll keep reading it, also here, his link had nothing on it http://wiki.reliccommunity.com/Modding:Mod_Studio_Usage_Guide         i'll type what the error thing said but that didnt help me much,  Error Raised at .\src\construct.cpp line 1023                                        .\src
CModuleFile.cpp line 1336: Error loading archives from 'C:\programfiles\THQ\Company of Heores\mobilization_v\Engine\Archive's        .\src\CfileSystemStore.cpp line 507: FindFirstFile failed (C:\THQ\Company of Heroes\mobilization_v\Engine\Archives)                   ik this wont help many of you but if you know what this means plz tell me and how to fix it. cuz i get to where u give name for mod, i put mobilization v1,             then select for what game i put coh, then i put the file Cdrive THQ Coh.     then that error pops up. (i think i have problems with the last part Cdrive THQ COH but im not sure
Logged
germanbacondragon Offline
EIR Member
Posts: 116


« Reply #5 on: April 11, 2011, 07:29:11 pm »

by the way if any1 has installed corsix and have no problems making the mods plz tell me how u installed it, where you put all ur files for it(extracted files to), and where you open them (by that i mean when u click to create mod 3 option on where you usually save it)
Logged
LeoPhone Offline
Honoured Member
*
Posts: 1


« Reply #6 on: April 11, 2011, 07:37:44 pm »

It is very easy. you open corsix, click on make a new mod, and then follow the grand how to.
« Last Edit: April 11, 2011, 07:39:31 pm by LeoPhone » Logged
germanbacondragon Offline
EIR Member
Posts: 116


« Reply #7 on: April 11, 2011, 07:39:56 pm »

i have but i get the error
Logged
germanbacondragon Offline
EIR Member
Posts: 116


« Reply #8 on: April 11, 2011, 07:42:02 pm »

ok what does this mean, ik what extract means Extract the entire contents to any location on your hard disk        like what hard disk
Logged
LeoPhone Offline
Honoured Member
*
Posts: 1


« Reply #9 on: April 11, 2011, 07:44:58 pm »

ok what does this mean, ik what extract means Extract the entire contents to any location on your hard disk        like what hard disk

do you not understand this due to language problems or do you simply not understand it?
If the last one is the case you might want to reconsider making a mod.

your hard disk is the place where all your files are saved on your pc.
Logged
germanbacondragon Offline
EIR Member
Posts: 116


« Reply #10 on: April 11, 2011, 07:51:45 pm »

well the modding isnt the problem its getting this to open. so i did that then next it i follow the instructions on new mod, name,  mod is for, then it says game folder      browse, what should go on where it says browse,.............. my THQ folder in the C drive? or to where i put the extracted files (my received files is where the extracted files went to)
Logged
tank130 Offline
Sugar Daddy
*
Posts: 8950


« Reply #11 on: April 11, 2011, 07:53:44 pm »

.........
Logged

Quote
Geez, while Wind was banned I forgot that he is, in fact, totally insufferable
I'm not going to lie Tig, 9/10 times you open your mouth, I'm overwhelmed with the urge to put my foot in it.
LeoPhone Offline
Honoured Member
*
Posts: 1


« Reply #12 on: April 11, 2011, 08:09:29 pm »

game folder = C:\Program Files (x86)\THQ\Company of Heroes
Logged
germanbacondragon Offline
EIR Member
Posts: 116


« Reply #13 on: April 11, 2011, 08:42:59 pm »

ok thanks i'll try using that now
Logged
germanbacondragon Offline
EIR Member
Posts: 116


« Reply #14 on: April 11, 2011, 08:51:13 pm »

ok i did what you said and i think im on the right track, it loaded but it said error but they were different. one said  error loading archives from there, another said  identifier (null should be _ ARCHIVE")  i looked and i couldnt find where it said null
« Last Edit: April 12, 2011, 02:34:18 pm by germanbacondragon » Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.068 seconds with 41 queries.